Fudbalerke Napretka pobedile ŽFK Moskva

Postavljeno: 06.11.2022

U sedmom kolu Prve lige za žene u fudbalu kruševački Napredak je danas, drugi put uzastopno, pobedio i osvojio tri boda protiv ekipe ŽFK Moskva iz Novog Sada rezultatom 7:1 (6:0). Strelci su bile Nađa Gavrilvović tri, Milica Poljaković i Suzana Petronijević po dva gola. Ovo je bila treća pobeda Kruševljana uz jedan remi i tri poraza u dosadašnjem delu prvenstva. 

-Odigrale smo onako kako smo se i dogovorile pre susreta, a pod dirigentskom palicom trenera Ivana Mitića. Meni je posebno drago što sam se tri puta upisala u listu strealaca, a valja pohvaliti i Poljakovićevu i Petronijevićevu , koje su postigle po dva gola. Ustvari, ceo tim je funkcionisao u najboljem redu i ovako bi trebalo da igramo na svakoj narednoj utikamici – poručuje Gavrilovićeva.

Šef struke Ivan Mitić, zadovoljan rezultatom, a pre svega borbenošću svojih izabranica:

-Posle pobede nad Radom u Banjici, u proteklom kolu, sa 6:0, danas smo slavili sa golom više protiv veoma dobrog tima Moskve iz Novog Sada. Novosađanke su pokušale da nam pariraju, ali sem jednog pogodka u mreži našeg tima nisu više ništa postigle. Kada bismo ovako igrali, gde bi nam kraj bio u prvenstvu Prve lige. Lično se nadam, da ćemo nastaviti sa pobedama i na narednim susretima koji su na programu-uverava on.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top