Fudbaleri Napretka u Novom Sadu u ponedeljak

Postavljeno: 19.05.2023

U pretposledjem kolu šampionata fudbaleri Napretka u ponedeljak gostuju u Novom Sadu, kod Mladosti GAT. Sve četiri utakmice plej – auta se igraju u istom terminu, od 18 časova

Kruševljani su u preliminarnoj fazi prvenstva dva puta savladali Novosađane, oba puta sa po 1:0. Imajući to u vidu, ali i plasman, Mladost GAT je na poslednjem mestu tabele plej – auta sa 29 bodova, Napredak prvi sa 38, jasno je kome pripada uloga favorita. Domaćin se, međutim, i dalje nada da može do baraža i pobeda mu je imperativ, a u plej – autu ne zna za poraz.

– Iskren da budem, poremetio nas je rezultat u prethodnoj utakmici u Lazarevcu, gol u poslednjoj sekundi, zbog kojeg smo ostali bez pobede. Igrači su ispoštavali većinu stvari iz pripreme, ali taj gol svedoči da, ipak nismo bili dovoljno kvalitetni. Preostaje nam da sada izvučemo svu preostalu energiju, odigramo najbolje što možemo, jer na kraju se pamti samo pobednik, a želimo da odemo na odmor sa pozitivnim rezultatima – poručio je na konfernciji za medije šef struke Dragan Perišić.

Problema sa kartonima nema, oporavio se od potresa mozga Đorđe Jovanović i svi igrači su u konkurenciji…

– Svesni smo značaja utakmice, ali i kvaliteta domaćina, koji svakako ne zaslužuje da bude poslednji. Spremni smo i idemo u Novi Sad sa pobedničkim ambicijama, da i matematički obezbedimo opstanak – jasan je bio napadač kruševačkog superligaša Bojan Čečarić.

Ostale vesti

back-to-top