Fudbaleri FK DUELA za Ginisovu knjigu rekorda

Postavljeno: 17.06.2021

Fudbaleri kruševačkog Duela, na turniru u Jagodini, u tri uzrasne kategorije 2009, 2010 i 2011, osvojili su prva mesta. Nije prvi,a verujemo ni poslednji put,da ovi momci mnogo bolje od drugih vršnjaka u Srbiji i van granica svoje zemlje, demonstriraju fudbal za meraklije. Mnogi govore da je “fabrika” za fudbalske asove već zaslužila da se nađe u Knjizi neobičnih rekorda

– Ovo u Jagodini bila je još jedna uspešna epizoda u životu i radu mladića iz grada pod Bagdalom. Nisu izneverili naša očekivanja i svih onih koji godinama prate njihove rezultate. Budućnost skorašnjih asova je već viđena i samo je na nama svima koji radimo sa njima, ali i na ostalima iz Lazarevog grada da listom budemo uz sve njih – ističe nekadašnji golgeter kome su stručnjaci proricali uspešnu karijeru i bilo su u pravu, a sada jedan od trenera u Duelu Borislav Zogović.

Neverovatno ali istinito, FK Duel je osam godina zaredom osvajač Mini maksi lige.

– Radost je raditi sa ovakvom decom. Milina je putovati po Srbiji i van granica i radovati se uspesima. Većina od njih dobro zna šta im valja činiti u budućnosti, jer ih mi tako učimo – besedi trener Slobodan Filipović Rus.

“Fabrika” za buduće fudbalske asove u Kruševcu ima veliki broj pristalica koji sa dužnom pažnjom prate i treninge, a na utakmicama koje dobijaju zdušno navijaju i zahvalni su im na dosadašnjem decenijskom uspehu.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top