FK Napredak se sprema za nastavak Super lige

Postavljeno: 11.01.2020

Fudbaleri Napretka počeli su sa pripremama za drugi deo prvenstva Super lige Srbije, a u međuvremenu su dobili i prvo pojačanje. Od 18. januara – u Antaliji…

Nakon odlaska Predraga Rogana, kormilo Napretka preuzeo je Ivan Stefanović, kome je Uprava kluba ukazala poverenje.

– Ono što mogu da obećam je napred u nove pobede, dobar rad, dobru atmosferu, disciplinu, čvrstu ekipu, taktički odgovornu, a iz svega toga će doći i rezultati.

Na prvoj prozivci pojavilo se 20 igrača – među kojima i nekoliko omladinaca, kojima su se zatim pridružili Baha, Milošević i Đuković.

U Klub je stiglo i prvo pojačanje. Ugovor na dve godine sa Klubom je potpisao Milan Vušurović (24). 

Igračku karijeru počeo u Lovćenu, odakle ga je put preko Podgorice odveo u Rigu, a zatim u Bugarski Botev. U Napredak stiže iz Vitoše.

– Imao sam brojne ponude, ali sam tražio perspektivan klub. Poznato je da je Napredak stabilan i jak klub, koji je iznedrio mnoge igrače i smatram da je Napredak u ovom trenutku najbolje rešenje za moju karijeru – rekao je Vušurović, inače igrač sredine terena.

U timu, međutim, neće biti iskusnog Dušana Veškovca, koji je odlučio da završi karijeru. 

– Računali smo na njega, jer oporavio se posle operacije, značilo bi nam njegovo iskustvo, ali odlučio je da ode u penziju. Imamo trojicu štopera, a odlazak Veškovca biće šansa mlađanom Raškoviću da se izbori za određenu minutažu u prvom timu – rekao je tim povodom potpredsednik kruševačkog superligaša Bojan Miladinović Miladinović.

Zimske pripreme FK Napredak imaće u Antaliji od 18. januara do 1. februara. U okviru priprema odigraće više pripremnih utakmica.

Ostale vesti

back-to-top