FK Napredak gostuje u Novom Pazaru, Putičanin poslednje pojačanje  

Postavljeno: 18.08.2022

Kruševački tim sutra gostuje Novom Pazaru. Prelazni rok za Napredak okončan dolaskom Marka Putinčanina u Kruševac. Dan pre prvog tima, u subotu nastupaju omladinci i kadeti Napretka – obe ekipe igraju sa vršnjacima novosadske Vojvodine

 Fudbaleri Napretka otvaraju sedmo kolo Super lige Srbije. Oni već u petak gostuju ekipi Novog Pazara, gostovanjem u Novom Pazaru. Utakmica se igra od 20 časova, a šef stručnog štaba Dušan Đorđević kaže da su se igrači kruševačkog superligaša posle utakmice protiv TSC-a podigli i da sa nadom u pozitivan rezultat putuju u Novi Pazar:

-Priključio nam se novi igrač, Marko Putinčanin, dosadašnji igrač Levadije iz Talina. Publika ga će seća dok je igrao za Voždovac, Vojvodinu, Olimpiju. Time smo završili prelazni rok u smislu dovođenja igrača. Mogu da kažem da sada raspolažemo sigurno kvalitetnim timom, kompletirali smo se i okrećemo se budućnosti, uvereni da smo uradili dobar posao i nadamo se da nam predstoji neka svetlija budućnost u odnosu na prethodna kola.

Vezista Marko Putinčanin sa Napretkom je ugovor potpisao do kraja sezone, sa mogućnošću produženja:

-Oduvek sam cenio Napredak kao veliki klub, osećao se i kao protivnički igrač odlično u Kruševcu. Uživao sam na terenu, jer ovde je fudbalska publika, koja nagradi i rivala i pomislio sam – biće fantastičan osećaj kada ponesem Napretkov dres i izađem pred te navijače. Jako važan razlog, zbog kojeg sam ovde, je i trener Dušan Đorđević, koga izuzetno cenim. Sarađivali smo već, znam koliko je posvećen i ambiciozan, a i sam sam još željan dobrih rezultata.

Dan pre prvog tima, u subotu nastupaju omladinci i kadeti Napretka. U drugom kolu Kvalitetne lige Srbije, na Mičetovom stadionu, obe ekipe igraju sa vršnjacima novosadske Vojvodine.

S.M.

 

 

 

 

 

Ostale vesti

back-to-top