Epilog saobraćajne nezgode na magistralnom putu Kruševac-Pojate: Izvučena tela dva mladića

Postavljeno: 08.03.2021

Tela dva mladića izvučena su iz Zapadne Morave nakon saobraćajne nezgode za koju se pretpostavlja da se dogodila u subotu na magistralnom putu Kruševac-Pojate. Vozilo BMW kako je portal Kruševacgrad već izvestio, nađeno je u reci pored puta, a pripadnici Vatrogasno spaasilačke jedinice, Tima za spasavanje na vodi izvukli su danas oko podneva telo mladića L.S.(30), dok su ronioci Žardarmerije kasnije popodne iz vode izvadili telo T.K.(32), i to nedaleko od mesta gde je pronađeno vozilo

Nestanak obojice mladića prijavljen je policiji u subotu. Obojica su prema dosadašnjim saznanjima bila u autu koji se kretao iz pravca Ćićevca, odakle su i mladići. L. S. je upravljao vozilom, dok je T. K. bio na suvozačevom mestu. 

Istraga treba da utvrdi kako je došlo do sletanja vozila sa puta. Da je vozač pokušao da zakoči, svedoče tragovi na samom putu. Postoji i nezvanična pretpostavka da je suvozač izleteo kroz šoferšajbnu. Na tragične posledic nesreće ukazuje i stanje automobila, koje su pripadnici VSJ uspeli da izvuku iz vode uz pomoć sajle privezane na vatrogasno vozilo.

I.R.

Ostale vesti

back-to-top