Dušan Đorđević preuzima FK Napredak?

Postavljeno: 26.05.2022

Pregovori sa dojučerašnjim trenerom Radničkog iz Surdulice su, kako saznajemo, u završnoj fazi i promocija Dušana Đorđevića na mestu novog šefa stručnog štaba Napretka trebalo bi da bude 1. juna

Pauza između dva prvenstva Super lige Srbije nikad nije bila kraća. Nova sezona počinje već 8. jula, kako bi do Mundijala u Kataru bilo odigrano što više utakmica.

Pre nekoliko dana na vanrednoj Skupštini FK Napredak rečeno je da će ovaj Klub u novi šampionat ući sa novim šefom stručnog štaba, što je ponovio zatim i predsednik Kluba Miloš Nenezić.

Prema informacijama koje kruže Napretkom, veliki su izgledi da na trenersku klupu zasedne Dušan Đorđević, dojučerašnji trener Radnika, a prethodno Čukaričkog. Đorđević je rođen u Beogradu 1970. godine i karijeru je počeo da gradi kao igrač, u Milutincu.

Zatim je vodio mlađe kategorije beogradske Lokomotive, IMT–a i Gra5čara, pa seniore IMT–a, Bežanije, Jedinstvu iz Surčina. Potom je bio je pomoćnik Aleksandru Veselinoviću u Vojvodini i Čukaričkom, koga je i nasledio kao šef stručnog štaba i izveo ovaj tim na međunarodnu scenu.

U prethodnom šampionatu, preuzeo je Radnik iz Surdulice. Pregovori su, kako saznajemo, u završnoj fazi, a zvanična promocija bi trebalo da bude 1. juna.

S.M.
Foto: FK Napredak

Ostale vesti

back-to-top