Đorđe Jovanović pojačao napad Napretka

Postavljeno: 25.06.2021

Posle desnog beka Stefana Jovanovića i veznih igrača Nemanje Krstića i Marka Pantića, u Napredak je došao i napadač Đorđe Jovanović

Đorđe Jovanović je u Kruševac stigao iz Sloge iz Požege, pobednika Srpske lige Zapad, u čijem je dresu u prethodnoj sezoni postigao 19 golova. Ugovor koji je potpisao sa Napretkom obavezuje ga da u tom klubu igra naredne tri godine:

– Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri i daću sve od sebe da opravdam poverenje. Pokušaću da se izborim za što veću minutažu i dam doprinos dobrim rezultatima. Znam da je konkurencija jaka, ipak je ovo Super liga, ali to je motiv više. Trudiću se na svakom treningu i utakmici da pružim maksimum i postanem još bolji igrač rekao je novi fudbaler Napretka Đorđe Jovanović.

Novo prvenestvo počinje 17. jula, kada Napredak u prvom kolu dočekuje Kolubaru, a navijačima je upravo upućen poziv da predlože idejno rešenje za sezonsku kartu. 

Kako kažu u Klubu, osnova rešenja treba da bude jubilej koji se obeležava u decembru – 75 godina postojanja kluba, a tri najuspešnija rada biće nagrađena sportskom opremom.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top