Danas slavimo devetnaesti rođendan, hvala vam na poverenju i podršci

Postavljeno: 26.04.2021

Dragi naši čitaoci,

Pre devetnaest godina pred vama se pojavio prvi broj novina GRAD. Poduhvat koji je započeo Slobodan Boban Milovanović sa nekoliko kreativnih saradnika, preživeo je različite turbulentne i teške periode, uključujući i jedan od najtežih, smrt osnivača. Trinaest godina kasnije proširio je svoju porodicu portalom KruševacGrad koji danas ima blizu stotinu hiljada pregleda i poverenje velikog broja sugrađana. Hvala što nam verujete i podržavate nas sve ove godine. Čestitamo vam i vaš praznik, jer bez vas ništa  od ovoga ne bi bilo moguće.

Rođendani su prilika za slavlje, ali i podsećanje na trnovit i inspirativan put koji smo zajedno sa vama prošli. Baš kao i u životu svakog od nas, i u životu GRAD-a bilo je mnogo izazova, teških i dobrih vremena, trenutaka kada se činilo da nas ništa ne može zaustaviti i trenutaka kada se činilo da nas ništa ne može spasiti. I tim trenucima GRAD se prilagođavao menjajući formate i periodiku, sastav i brojnost redakcije, suprotstavljajući se neprijateljima, oslanjajući se na prijatelje… Jedino što nikada nije promenio jeste osnovna ideju zbog koje je nastao – da čitaoce, publiku i zajednicu informiše objektivno, profesionalno i bez predrasuda, da čuje njihove probleme, pitanja i dileme, da bude sigurno mesto za tačne informacije i otvorena platforma za kritičko i argumentovano mišljenje. 

Uverenje da smo sačuvali čast profesije i novinarsku hrabrost, da uz nas imamo vas i vašu podršku, daje nam snagu da nastavimo i u ova teška i izazovna vremena. I ne samo da nastavimo, već i da razvijamo uređivački koncept u cilju još jačeg povezivanja sa vama u medijsku zajednicu koja deli  iste vrednosti.

Zato intenzivno radimo na novim sadržajima koje ćemo vam uskoro ponuditi. I zato sa sigurnošću možemo obećati: Vaša redakcija vas neće izneveriti.

Nada Budimović

Ostale vesti

back-to-top