Ćićevac, zbog kvara, bez vode sa Ćelija

Postavljeno: 20.05.2022

Zbog kvara na magistralnom cevovodu, na lokaciji ispred fabrike „Kuper tajer“, bez vode sa sistema Ćelije su korisini na području opštine Ćićevac, objavio je kruševački Vodovod na sajtu preduzeća. Za snabdevanje stanovnika tog kraja postavljeno je pet cisterni sa pijaćom vodom.

U Vodovodu navode da je reč o kvaru na magistralnom cevovodu, do koga je doišlo juče (19. maj), u popodnevnim satima te da su ekipe na terenu i ulažu maksimalan napor u sanaciji nastalog kvara.

Meštani Ćićevca, koji se snabdevaju sa sistema Ćelije, su bez vode od sinoć u 20 časova. Kruševački Vodovod je, u međuvremenu, organizovao snabdevanje pijaćom vodom preko stacionarnih i pokretnih cisterni, koje funkcionišu od jutros.

Pokretna cisterna JKP „Kruševac“ je postavljena na trgu, u centru Ćićevca. Stacionarne cisterne nalaze se kod impregnacije (kod pumpe „Luk oil“), kod železničke stanice te kod stare škole (kod Doma).

Iz Vodovoda obaveštavaju i da će pokretna cisterna sa pijaćom vodom danas, 20. maja,  biti na sledećim lokacijama:

Pojate, centar, kod Doma, od 12 do 14 časova,

Gornja Lučina, kod Doma, od 14 do 15:30 časova

Donja Lučina, kod kafane „Slavica“, od 15:30 do 17 časova

Mrzenica, kod osnovne škole, od 17 do 18:30 časova

Raspored cisterni sa pijaćom vodom je, kako obaveštavaju iz Vodovoda, dostupan na sajtu Vodovoda, www.vodovodks.co.rs, na fejsbuku i instagramu tog preduzeća te na lokalnim televizijama.

J.B.

Ostale vesti

back-to-top