Četvrtfinale kruševačke „Lige šampiona“

Postavljeno: 06.01.2023

U kruševačkoj „Hali sportova“ odigrane su utakmice četvrtfinala takmičenja malog fudbala mlađih uzrastnih kategorija (dečaka i devojčica rođenih 2009 godine i mlađi/e), koje tradicionalno organizuje Sportski savez grada Kruševca dvanaestu godinu za redom. Tim Finale  pobedio je tim Kruševac rezultatom 3:0, Knez Lazar pobedio je tim Car Lazar 2015. razlikom 13:0, dok je Trajal pobedio FK Vuk 2:1. Devojčice Napredak Juniora 2018. poražene su od dečaka  FK Vukovi iz Paracina 0:5 (0:1),

-Zasluzena pobeda gostiju. Bili su nadmoćniji od našeg sastava i igraće u polufinalu. Svaka im cast na korektnoj igri, a sto se nas tice, moramo biti zadovoljni i plasmanom u četvrtfinale. Bez obzira na poraz ovi susreti su nam dobrodošli kao priprema za početak takmicenja u Razvojnoj ligi FSS, u kojoj smo do sada imali dobre rezultate. U svakom pogledu naišli smo na protivnika koji je iskoristio svaku šansu za gol i u konačnom pogledu trijumf-komentar je trenera Krusevljanki iz Napredak Juniora 2018. Damira Zivkovica.

Inače, najbolji strelci sa liste ove lige su Ilija Karadžić iz tima Finale sa 13 postignutih golova, te Petar Božović i Nemanja Jakovljević iz „Knez Lazar“ sa po 11 pogodaka.

Polufinalne utakmice i finalne, igraće se u sredu, 11. januara.

Lj.Markovic

Ostale vesti

back-to-top