Četiri medalje kik bokserima Cara Lazara na Državnom prvenstvu

Postavljeno: 24.06.2021

Borci kruševačkog Cara Lazara nastavljaju da beleže odlične takmičarske rezultate. Sa državnog prvenstva u Novom Sadu vratili su se sa srebrnom i tri bronzane medalje

Takmičenje u novosadskom SPENS-u okupilo je najbolje srpske borce u kik boksu, u disciplini Low kick. Kruševački klub Car Lazar imao je šest predstavnika, koji su državno prvenstvo završili sa ukupno četiri osvojene medalje.

Srebrnu medalju osvojio je Jakov Milovanović, a do bronzanih odličja stigli su Bojan Marković, Aleksandar Maksimović i David Milosavljević.

– U pitanju je najjače takmičenje u godini i prezadovoljni smo učinkom. Konkurencija je bila izuzetno jaka, učestvovalo je 270 takmičara iz 70 klubova. Ovo nam je bio najteži ispit do sada i položili smo ga na pravi način, pokazujući da, iako nemamo puno takmičarskog iskustva, raspolažemo kvalitetima koji su neosporni i verujemo da će oni na sledećim takmičenjima još više doći do izražaja – rekao nam je Marko Gerun, trener i predsednik Kluba Car Lazar.

Sledi takmičarska pauza, ali se nastavlja sa treninzima i pripremama.

– Posle ovog takmičenja nastavljamo da se pripremamo za naredna, koja očekujemo od septembra. Pretpostavljamo da će tada biti i publike, što će dodatno motivisati takmičare da pruže svoj maksimum. Publike je trebalo da bude i u Novom Sadu, ali se od toga odustalo zbog velikog broja takmičara, s obzirom da je sa trenerima bilo preko 400 ljudi u SPENS-u – kaže Gerun.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top