Bioskopski repertoar

Postavljeno: 19.09.2022

Ove nedelje na repertoaru Bioskopa Kruševac našla su se dva filma, animirani, „Kašej: Kradljivac nevesti“ koji će se prikazivati od 17 i od 19 časova i  igrana komedija „Najgora osoba na svetu“ koja će se prikazivati od 20 časova

Iz nekog razloga Kašej,kradljivac nevesti, večno mlad i uvek besprekorno obučen, ne može sebi da nađe odgovaruajuću nevestu već tri stotine godina. Jednog dana on postaje primoran, pod pretnjom smrću, da kidnapuje jednu od prvih lepotica Dalekog kraljevstva, Varvaru. Ovde počinju njegove neverovatne avanture, ispunjene izazovima.

U filmu „Najgora osoba na svetu“, reditelj Joakim Trir se vraća na veliko platno sa još jednom savremenom pričom o potrazi za identitetom smeštenom u Oslo. Četvorogodišnja hronika života Džuli koja ispituje njen odnos prema ljubavi, smislu života i karijeri. Jedne večeri na žurci upoznaje šarmantnog Eivinda i sa njim se upušta u vezu ostavljajući dugogodišnjeg partnera Aksela. Na tom putu Džuli sebe preispituje da li je to bila dobra odluka.

Ostale vesti

back-to-top