Audicija za takmičenje „Srbija u ritmu Evrope”

Postavljeno: 30.03.2023

Još danas traje prijavaza audiciju dečijeg muzičkog festivala „Kruševac u ritmu Evrope”, a poziv je upućen mladima od 14 do 21 godine sa teritorije Kruševca, koji žele da pokažu svoj talenat iz oblasti pevanja i plesa. Audicija za takmičenje će se održati 31. marta u 17 časova, u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac.

Pobednik ili pobednica audicije predstavljaće Kruševac u jednoj od ambasada evropskih zemalja dodeljenoj od strane organizatora, a svoj nastup imaće priliku da usavrši na sedmomesečnim pripremama sa instruktorima pevanja i umetničkim direktorima scenskog nastupa.

Takmičenje „Srbija u ritmu Evrope” biće emitovano uživo na Prvoj Srpskoj Televiziji, a pobednik će biti izabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika i gledalaca koji će glasati putem SMS-a.

Prijava treba da sadrži ime i prezime, godinu rođenja i grad iz kog dolazite, a ukoliko se prijavljujete kao plesna grupa, možete se prijaviti sa jednog naloga tako što ćete u poruci napisati sve ove podatke za svakog od članova grupe. Plesači sa sobom na USB-u treba da ponesu muziku uz koju će igrati i plesati.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem instagram naloga: @rhythm_of_europe te putem Vibera ili Whatsappa na broj +381606555013.

Ostale vesti

back-to-top