Astro vodič kroz  2022. – BIK

Postavljeno: 02.01.2022

Bik će uspeti da zatvori mnoga pitanja i reši se dugotrajnog problema. Skidajući teret sa ramena, laganije će nastaviti svoj životni put, koji će u bliskoj budućnosti biti iznenađujuće prijatan.

Zvezde će se u 2022. odnositi prema Biku sa toplinom i, poštujući njegov naporan rad, nastaviće da ga podržavaju na polju razvoja i prosperiteta.

Bikovi koji rade u kompaniji rizikuju od emotivnog sagorevanja usled naglašenog stresa, posebno od aprila. Moraćete da bukvalno naterate sebe da ostanete u poslu. Ako možete, dajte sebi na kratko predah. Biće vam neophodan „digitalni detoks“, odnosno privremeno odbijanje korišćenja svih sredstava komunikacije bez izuzetka. To će pomoći da se obnovi nivo energetskog potencijala i omogući povratak normalnom funkcionisanju.

Preduzetnicima Bikovima se savetuje i da odvoje vreme za odmor, vreme posvećeno samo sebi, a ne rešavanju redovnih poslovnih pitanja. Situacija će u narednim mesecima biti stabilna i ne očekuju se veće poteškoće. Generalno, Bik imati stabilan prihod. Nisu planirani veliki troškovi ili dugovi. Mnogi će uspeti da otkriju u sebi neku vrstu talenta koji može doneti profit.

Nemojte se plašiti eksperimentisanja na polju ljubavi. Za Bikove u zajednici to bi značilo i unošenje više bliskosti u odnos. Ovo je je odlično vreme za energetsko čišćenje veze.

Više pažnje treba posvetiti tome kako telo funkcioniše. Nedostatak sna, nervoza, prejedanje i alkohol su vaši glavni neprijatelji. Savet je da trošite energiju samo na ono što je zaista važno.

Ilustracija: Pixabay

 

Ostale vesti

back-to-top