Asfaltiranje puta u Jablanici i Šogolju

Postavljeno: 30.03.2023

U MZ Vitanovac nastavljaju se infrastrukturni radovi. Nakon puta u Vitanovcu, danas se asfaltira putni pravac u Jablanici, posle koga je na redu selo Šogolj. Ovu lokaciju danas su obišli gradonačelnik Jasmina Palurović, predsednik Skupštine Predrag Vukićević i načelnik Gradske uprave Vesna Anđelić. U susretu sa meštanima, predstavnici rukovodstva informisali su se o njihovim potrebama, planovima i prioritetima.

 

Meštani sela Jablanica od sada će imati još jedan asfaltiran put i to u zaseoku Miletići u dužini od 600 metara. Predračunska vrednost radova je preko 10 miliona dinara.

 

Prema planu, naredni putni pravac predviđen za asfaltiranje je u selu Šogolj, dužine 200 metara. Investiciona suma izdvojena iz budžeta u ove svrhe je oko 4 miliona dinara.

Izvođač radova je kruševačko preduzeće „Tehnogradnja“.

 

Saradnja sa mesnim zajednicama je od ključne važnosti, naglasila je Gradonačelnica. Istakla je da se najveći uspesi postižu u dogovoru i saradnji sa meštanima i da se na osnovu njihovih potreba i zahteva pravi lista prioriteta i aktivnosti koje će biti finansirane iz budžeta.

Izvor: krusevac.ls.gov.rs

 

Ostale vesti

back-to-top