Antena za Ginisov rekord

Postavljeno: 20.12.2021

Odbojkaši Antene, jesenji prvaci Druge lige, ostvarili su i desetu uzastopnu pobedu. Pobedili su Gračac iz istoimenog mesta sa 3:0. Na taj način postavili su rekord u Drugoj ligi sa deset pobeda

Momci trenera Gorana Dimitrijevića su talentovani i mladi. Sa kapitenom Nemanjom Cekićem napravili su pravi podvig.

-Kada smo se prvi put okupili i odigrali prvu utakmicu i pobedili, nismo ni slutili da ćemo u ovakvoj konkurenciji od osam ekipa u ligi pobediti sve mečeve. Međutim, sve nam je išlo od ruke i smatram da ovom timu nema ravnog u ovom rangu takmičenja. Razume se pod uslovm da ovako nastavimo i u drugom delu prvenstva i osvojimo titulu šampiona, naravno i viši rang – ističe Goran Dimitrijević.

Kapiten kluba, Nemanja Cekić, na sebi svojstven način komentariše neobičan uspeh ekipe iz Kruševca.

-Nismo ni sanjali da ćemo od deset susreta dobiti svih deset. To je, međutim, znak da dobro radimo na treninzima, slušamo savete svog učitelja i zbog toga smo i bili najbolji u ovom delu šampionata – rekao je Cekić.

Radostan je Dragoslav Milovanović.

-U pitanju su seniori i ovaj rezultat je za svaku pohvalu. Mi smo u ovom poslednjem susretu protiv jedinog, nama ravnog, odbojkaškog kluba Gračac odigrali fenomenalno i tako ostvarili deset pobeda u nizu i titulu jesenjeg šampiona. Nadamo se da ćemo ovako nastaviti i u drugom delu prvenstva – ističe Milovanović za naš portal.

Muški odbojkaški klub Antena iz Kruševca je u međuvremenu organizovao školu odbojke za dečake i devojčice iz Varvarina i Ćićevca, zanimljivo je da su nadležni u obe opštine odlučili da  i jedni i drugi treniraju u sportskoj hali u Varvarinu, što je bio redak slučaj godinama u ovom delu pomoravlja.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top