Andrea o Školi odbojke u “Vuku”

Postavljeno: 10.11.2020

Odlična učenica drugog razreda kruševačke Osnovne škole ,,Vuk Karadžić, Andrea Marković jedna je od mnogih zaljubljenika, ali i najtalentovanijih članica nedavno formirane Škole odbojke u ovoj, po sportu prepoznatljivoj ustanovi. Počela je, kaže za krusevacgrad.rs, kada je, kao i mnogi drugi, saznala ,,da ko želi može da se prijavi i dođe na  trening,,.

Jedva sam čekala prvi susret. Slušala sam o našoj ženskoj reprezentaciji, uspesima i nagradama i poželela da i ja kad porastem budem u tom timu. Već na prvom treningu bilo je fantastično. Treniramo tri puta nedeljno. Nije mi ništa teško, a svaki put smo sve bolji i mislim da će se škola uskoro ponositi nama – priča Andrea Marković.

Ova talentovana devojčica se pokazala najboljom na mestu čekića i donjeg servisa. Nema ništa protiv ako trener odredi i drugačije.

U svemu slušam mog trenera. Naučila sam da samo tako mogu da postanem uspešna. Često trčim na Slobodistu kako bih bila spremna za sve ono što trener traži od nas – ističe Andrea.

Ova devojčica je nedavno dobila brata Dimitrija. Majka Emilija je svojevremeno u Župi trenirala rukomet, malo i odbojku. Otac Miloš je bio fudbalski sudija kruševacke opštine.

Ko zna.Mozda će i Dimitrije, kada poraste, isto biti sportista. Mama kaže da smo mi sportska porodica – zaključuje Andrea Marković.

M.Lj.

 

Ostale vesti

back-to-top