Anastasija Nikolić – ponos PK Rasina

Postavljeno: 27.12.2020

Učenica drugog razreda Medicinske škole u Kruševcu Anastasija Nikolić, na državnom prvenstvu u Beogradu osvojila je zlatnu medalju na 200 metara prsno, o čemu je nedavno izvestio i naš portal. Time je uvećala riznicu priznanja na više od tri stotine, što je rekordan broj među njenim vršnjakinjama

– O Beogradu i mom zlatu sve najbolje. Nemam reči koliko sam srećna. Bilo je naporno u žestokoj konkurenciji, ali potrudila sam se da ne izneverim očekivanja učitelja ili, ako hoćete, trenera u klubu – kaže Nikolićka, odlična učenica i talentovana sportistkinja, juniorska prvakinja države.

Prvi trener u klubu Milen Stanković objašnjava da je Anastasija počela kao pionirka i odmah pokazala da je vredna pažnje u PK Rasina.

– To je bilo čudo od deteta, u pozitivnom smislu. Nikada joj i ništa nije bilo teško da odradi perfektno u bazenu. Naravno, značajno je i to što je potvrdila da sport i škola mogu ruku pod ruku – ističe Stanković.

Direktor kluba Dragan Petrović, zadovoljan je učinkom plivača Rasine u godini koja je na izmaku. Obećava da će naredne biti još uspešniji.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top