Aleksandrovac: Svečanost u čast maturanata srednje škole

Postavljeno: 19.06.2024

U aleksandrovačkom Domu kulture organizovana je svečanost u čast još jedne generacije maturanata Srednje škole „Sveti Trifun“ i tom prilikom najboljim učenicima su dodeljene nagrade

Blagoslovivši skup, prigodnom besedom maturante i sve prisutne je pozdravio protojerej Vukman Petković, dok je direktor škole Branko Rajčić poželeo učenicima mnogo uspeha u budućem radu i školovanju.

Tom prilikom najboljim đacima svih smerova, vukovcima, učenicima generacije su uručene prigodne nagrade, dok se u ime nagrađenih prisutnima obratila Viktorija Stanković. Kao vukovac i đak generacije, ona se zahvalila profesorima, direktoru i čitavom kolektivu škole sa domom učenika na podršci, znanju i obrazovanju stečenom tokom perioda školovanja.

U okviru same svečanosti odigrana je predstava „Zona Zamfirova“, koju je pripremio Dramski studio škole sa Domom učenika.

Priredbi su prisustvovali učenici, roditelji, rodbina, prijatelji, predstavnici lokalne samouprave, predsednica opštine Jelena Paunović, narodna poslanica Nataša Mihajlović, predsednik SO Milan Minić, direktori javnih ustanova i mnogobrojni građani.

Foto: Fejsbuk/Informativna služba Dom kulture Aleksandrovac

N.L.

Ostale vesti

back-to-top