Aleksandar Milovanović trener budućih asova VK Rasina

Postavljeno: 08.07.2022

 Vaterpolisti kruševačke Rasine što pre žele da zaborave, posle dve sezone, ispadanje iz Prve A lige. Vatreno krštenje imali su prvi put u istoriji kluba osnovanog 1985.godine, kada su iz ,,beton lige,, stigli nadomak elite. Srećom ovaj čin nije negativno uticao na rukovodeći tim, igraće i trenere. 

-Igraćemo u nižem rangu, ali svesni smo da moramo mnoge stvari da postavimo na pravo mesto-priča trener najmlađih selekcija Aleksandar Milovanović.

Nas sabesednik dobro zna šta mu valja činiti da od mališana, koji svakodnevno ovog leta sa njim uče vaterpolo na zatvorenim bazenima Sportskog centra u gradu pod Bagdalom, kako da stasaju u prave asove.

-Taj put ni malo nije lak. Potrebna su mnoga odricanja, ali i vreme da dečaci steknu znanje i samopouzdanje. Podršku će uvek imati u klubu ,jer ovaj posao kome smo mi posvećeni, znači veliki korak napredak za Rasinu. Ko to ne bude shvatio, nema šta da traži sa onima koji imaju ovakvo shvatanje. Rad i rezultati našeg tima biće cenjeni samo ako ovu mlađariju dovedemo na prag prvog tima. Tada se možemo radovati kao i prošlih dana, na primer, kada smo bili u višem rangu, a za naše mlade igrače zainteresovani su bili i drugi klubovi-ističe Milovanović.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top