Poraz vaterpolista i odbojkaša, fudbalerke uspešne

Postavljeno: 18.10.2020

I drugi poraz vaterpolista Rasine na startu sezone, bez pobede u prvenstvu Druge lige Zapad i dalje i odbojkaši Napretka, fudbalerke Napredak Juniora 2018 igraju sve bolje u Prvoj seniorrskoj ligi

Vaterpolisti Rasine sezonu Prve A lige započeli su porazima. Nakon što su u prvom kolu poraženi u Beogradu od NBG Vukova, bodove su protivniku prepustili i na prvoj utakmici u Kruševcu. Ovog vikenda poraženi su od zrenjaninskog Proletera sa 12:11.

Gosti, koji su u svojim redovima imali pre svega raspoloženog Danila Čabrila, su bili bolji u prve dve čevrtine, obe su dobili sa po 4:2, i tako do poluvremena stvorili zalihu (8:4) koju domaći vaterpolisti do kraja utakmice nisu uspeli da stignu.     Dobro su odigrali treću četvrtinu (3:1), bili su solidni i u poslednjoj (2:1), ali su gosti iz Zrenjanina uspeli da održe rezultat koji im je na kraju doneo bodove.     U prvenstvu sledi kratka pauza, a krajem meseca Kruševljane očekuje utakmica u Valjevu protiv istoimenog protivnika.

Fudbalerke Napredak Juniora 2018 nastvile su sa dobrim igrama i rezultatima u prvenstvu Prve lige Srbije. U 10. kolu u Nišu su osvojile sva tri boda, savladavši ekipu Radničkog 2012 sa 2:1 (0:1). U prvenstvu sada imaju već pet pobeda i sa 17. bodova pete su na tabeli. Podjednak broj bodova imaju i Spartak DOO i ŽGFK Lavice Dubočica, koje su bolje plasirane zbog bolje gol razlike. 

U narednom kolu, fudbalerke Napretka dočekuju u Kruševcu drugoplasiranu Mačvu.

Odbojkaši Napredak Juniora poraženi su u trećem kolu Druge lige Zapad u Beogradu od Partizana sa 3:0. Posle izjednačene borbe u prvom setu, koji je favorizovani domaćin dobio sa 25:23, u drugom i trećem je imao znato lakši posao – 25:12 i 25:17. 

Napredak Junior je i posle trećeg kola bez pobede i poslednji je na tabeli. Idućeg vikenda u Kruševcu igra protiv kraljevačke Sloge.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top