Bez golova u Kruševcu

Postavljeno: 11.08.2016

Napredak i Vojvodina podelili su bodove u 4. kolu Super lige Srbije. Utakmica je završena bez golova 0:0

Napredak posle četiri odigrane utakmice ima 5 bodova kao Javor i Radnik. S obzirom na jačinu dosadašnjih protivnika kruševljani mogu biti zadovoljni do sada postignutim.

Posle utakmice održana je konferencija za medije:

– Posle poraza koji nismo očekivali u Milanovcu iako smo slabije ušli u tu utakmicu,imali smo dan više od ekipe Vojvodine,koja je po mom mišljenju uz Zvedu najjači tim u ovoj sezoni i oni to pokazuju u evropskim utakmicama.

Danas su došli sa željom da nastave niz pobeda koji ih prati. Slažem se da im nije igralo tri igrača, i nama je falio Markoski i u ovom oskudnom fondu igrača smo ipak smogli snage da pariramo dobroj ekipi Vojvodine.

Šteta je što Varga nije iskoristio stopostotnu šansu.Sve u svemu igrali smo disciplinovano,nismo dozvolili Vojvodini da individualnim kvalitetom,gde su najjači,ugroze gol.

Jedna utakmica u kojoj je vladala taktička disciplina na obe strane.U ovom momentu moramo biti zadovoljni bodom protiv ovakve ekipe,obzirom na raspored gde smo sa tri najjače ekipe u superligi u prva četiri kola ostvarili pet bodova.

Naš tim se nije pojačao,osim Šljivića sve su ovo igrači iz prve lige Srbije,i vidi se evidentno kada pogledam prema klupi da imamo mali broj veznih igrača koji trebaju da iznesu 23 utakmice u ovoj sezoni.

Čestitam ekipi Vojvodine na fer i koretnoj igri i kolegi Lalatoviću. Želim im uspeha u Holandiji i da prođu u sledeću fazu takmičenja.

Čestitam mojoj ekipi na dobro prikazanoj igri,stručnom štabu i publici koja nam je ponovo bila dvanaesti igrač – rekao je šef stručnog štaba Napretka Dragan Ivanović, na konferenciji za štampu nakon utakmice.

Ostali rezultati:

Javor – Partizan 0:2
Spartak – Novi Pazar 2:5
Borac – Radnički 0:0
Čukarički – Bačka 1:0
Metalac – Mladost 2:0
Napredak – Vojvodina 0:0
Rad – Radnik 1:0
Crvena zvezda – Voždovac 3:0

Posle 4 kola na prvom mestu je Crvena Zvezda sa 10 bodova, ispred Metalca sa 9 bodova. Na začelju je BAčka sa samo jednim bodom.

U sledećem kolu Napredak gostije u Lučanima protiv Mladosti.

Ostale vesti

back-to-top