Napredak pobedio i u Petrovcu na Mlavi

Postavljeno: 15.05.2016

Na gradskom stadionu u Petrovcu na Mlavi, Napredak je kao gost u podmlađenom sastavu savladao ekipu domaće Sloge rezultatom 1:3

Napredak je stekao prednost u 33. minutu golom Sićkaruka, pa se rezultatom 1:0 otišlo na odmor. Domaći igrači uspeli su početkom drugog dela u 49. minutu da poravnaju rezultat golom Markovića.

Golom Sekidikua u 69. minutu, Napredak je ponovo poveo a konačan rezultat i potvrdu Napretkove pobede doneo je Vulić u trećem minutu nadoknade vremena, 3:1 za Napredak.

Timovi su nastupali u sledećim sastavima:

NAPREDAK: Petrović, Gobeljić, Radmanovac, Zonjić, Projić, Šakić, Vulić, Ristić, Majdevac (Nešović 86.), Sićkaruk (Stanojević 63.), Sekidika (Šurović 72.)

SLOGA: Ranković, Đoković, Ivić, Vlašić (Mihailović 83.), Savić, Marković, Antanasijević, Lepojević, Reljić (Šoršević 39.), Memedović (Rakić 74.), Milošković

Utakmicu je sudio sudija Nemanja Gajdobranski iz Novog Sada

U sledećem 28. kolu Prve lige Srbije Napredak dočekuje ekipu Sinđelića iz Beograda koja trenutno sa 41 bodom deli červrto mesto sa ekipom ČSK Pivara. Napredak je već ranije obezbedio prelazak u najviši rang takmičenja Super ligu.

Foto: fk napredak

Ostale vesti

back-to-top