KRUŠEVAC: U Novu – sa Cecom

Postavljeno: 15.12.2015

Svetlana Ceca Ražnatović će koncertom na Trgu kosovskih junaka uvesti Kruševljane u Novu 2016. godinu. Izabrana je, tvrdi gradonačelnik Kruševca, Dragi Nestorović, zato što je to želja većine sugradjana“, a i zato što gradska vlast smatra da će tako najbolje proslaviti uspešnu 2015. godinu.

Nestorović nije mogao da kaže koliko će tačno Cecin koncert koštati (nezvanično se pominje cifra od oko 7 miliona dinara), ali je rekao da će deo od oko 30 hiljada evra plus PDV, na koji se Grad obavezao, platiti donatori.

„Kao i prethodnih godina sredstva u budžetu za novogodišnji koncert ne postoje, niti će on biti plaćen sredstvima budžeta, biće plaćen iz donacija. Ukupno Grad Kruševac treba da obezbedi 30 hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti plus PDV, razgovarali smo sa donatorima, blizu smo tog iznosa“ trekao je Nestorović novinarima.

On je, odgovarajući na novinarska pitanja, rekao da se do informacije da bi Kruševljani u Novu najradije sa Cecom – došlo “u kontaktu sa građanima prilikom čestih odlazaka na teren” i potvrdio da je ministar odbrane, Bratislav Gašić,  bio uključen u dovodjenje Cece, kazavši da „ništa danas ne možete da realizujete sami“ te da nije slučajno što se Ceca opredelila da peva baš u Kruševcu.

Ceca će na Trgu u novogodišnjoj noći pevati od 10 do poasle ponoći, kao predgrupe nastupiće domaći rok bendovi, a posetioci mogu da računaju i na pesplatno piće od Rubina, poklon vatromet od Trajala i gratis prevoz do okolnih mesta.

Za Srpsku novu pevaće nam Amadeus bend, a oko pola miliona dinara za njihov nastup, obezbediće takođe sponzori.

Ostale vesti

Komentari

  1. Anabela kaže:

    Jedna je Ceca 🙂

  2. Sasa kaže:

    Seljana je pobedila !

2 thoughts on “KRUŠEVAC: U Novu – sa Cecom

Comments are closed.

back-to-top