Remi pod Bagdalom

Postavljeno: 10.12.2016

Fudbaleri Napretka nisu na svom terenu uspeli da savladaju goste iz Lučana, a gledaoci su na staionu Mladost ostali uskraćeni za golove

Napredak je bio nešto bolji rival, tokom meča imao inicijativu ali je sve ostalo samo na uzaludnim pokušajima da se savlada čuvar mreže gostiju.

Nešto ozbiljnije kruševljani su zapretili polovinom prvog poluvremena i u 75 minutu, kada je Ndiaje imao dve prilike, ali na žalost navijača Napretka, nije uspeo da ih realizuje.

Gosti su se umešno branili većim delom susreta i uspeli da sačuvaju svoju mrežu do kraja meča.

picsart_12-10-08-31-42

Na konferenciji za medije čuli smo oba trenera:

– Naš protivnik je pokazao jednu takmičarsku ozbiljnost, došli su sa pojačanim veznim redom i jednom njihovom karakteristikom sa kojom igraju na strani sa ekipama koje neguju ofanzivan fudbal.

Pripremali smo se, pojačali vezni red, ali nismo dolazili u poziciju da ozbiljnije ugrozimo gol. I kada je ostala sa igračem manje ekipa Mladosti se dobro branila.

Nemam šta da zamerim igračima, nerešen rezultat nije neuspeh, spremamo se za Ivanjicu – rekao je Dragan Ivanović, trener Napretka.

Bivši trener Napretka a sada Mladosti je izneo svoje viđenje utakmice:

– Utakmica je bila čvrsta, sa dosta taktičkih zamisli. Zadovoljan sam što Napredak nije napravio mnogo šansi, kao što je to radio cele jeseni. Sistem igre koje kolega Ivanović forsira je veoma nezgodan i zato je kaznio rivale na većinu utakmica na kojima je bilo dosta šansi i dosta golova.

Možda smo ostali dužni publici za neku atraktivniju igru, ali igrali su četvrti i peti na tabeli, bila je to borba za bodove.

Sve u svemu mislim da je nerešeno realan rezultat i želim da i mi i Napredak ostanemo na ovim pozicijama – čuli smo od Nenada Milovanovića, trenera Mladosti.

U sledećem 21. kolu Super lige Srbije, kao što smo čuli od trenera Napretka Ivanovića, Napredak gostije u Ivanjici protiv ekipe Javor-Matis.

Tabela

picsart_12-10-09-04-05

Ostale vesti

back-to-top